Magneet hart

 

Het magneethart is een allemansvriend. Door zijn extra krachtige diepte werking  verlicht hij al snel de ongemakken die ons menselijk bestaan zo kunnen verstoren. Standaard hebben de meeste magneetsieraden een magneetkracht van 1200 Gauss. Het magneethart is veel sterker met zijn 2200 Gauss aan magneetkracht.

 

magneet hart EnergetixMagneet hart Energetix

 

Het magneethart is een heel handige, flexibele toepassing. Het bestaat uit twee componenten: de clip en het “hartje”. Het hartjeplaatst u direct, met de zijde waarop het symbool is ingegraveerd, op de zere plek. Het is geen probleem als er kleding tussen zit omdat het magneethart het lichaam ongeveer 3,5 centimeter binnen dringt c.q.van zich af straalt. N.B. dit is overigens pijnloos en volstrekt ongevaarlijk!

Het magneethart pakt klachten over het algemeen voortvarend aan. Toch is er veel variatie in tijd dat de klachten kunnen verbeteren. De ene persoon met knieklachten ervaart na 5 minuten al verlichting terwijl een andere persoon pas na drie dagen of zelfs drie weken verbetering voelt. Dit komt ook door het feit dat het lichaam zo zijn eigen intelligentie heeft en de voor hem belangrijkste zaken het eerst aanpakt.

Een variant op het magneethart is de magneetclip. Qua werking vergelijkbaar met het magneethart maar qua vorm rechthoekig. Ideaal dus onder een overhemd board.De magneetkracht van de clip is iets lager: 1800 Gauss.

 

magneet strip energetixMagneet trips Energetix

 

Aan therapeuten is ook gedacht! Hiervoor heeft Energetix afgelopen jaar de Pebble gelanceerd. De Pebble ligt heel prettig in de hand en kan uitstekend ingezet worden voor massage doeleinden.

 

U kunt het magneethart ook direct bestellen in onze ENERGETIX Webwinkel

Prijs: Euro 39,00.

 

 

Gebruik: Breng het magneethart zo dicht mogelijk bij het te behandelende probleem aan om een zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Via het bloed kan de magneetkracht zijn werking over het gehele lichaam verspreiden en voor meerder klachten tegelijk werkzaam zijn. Niet u, maar het lichaam zelf zal uiteindelijk beslissen of, en welke klacht het eerste verholpen gaat worden. U kunt het magneethart ook gebruiken om chakra’s, meridiaanpunten en acupunctuurpunten te stimuleren. Hartjes met aan een zijde koper hebben als extra werking dat ze kunnen werken tegen ontstekingen en allergieën. Door een zuur in onze transpiratie zal wat koper worden vrijgemaakt van het hartje en op de huid een verkleuring geven. Deze verkleuring wordt gedeeltelijk door de huid en het bloed opgenomen en zal op de plek van ontsteking zijn werking doen. Koper werkt in dit geval positief op de ontsteking of allergie. Draag het hartje vooral tijdens de nacht. Je zweet dan wat meer en het lichaam is dan in de herstelmodus.Overdag mag je de verkleuring afwassen. Het koper heeft zijn werk dan al gedaan. Inzetbaar bij reuma, artritis, artrose, psoriasis, MS, long- en blaasontsteking, bronchitis, astma, griep en verkoudheid, hooikoorts of dierallergie enz. In de meeste gevallen is een normaal hartje voldoende werkzaam, bij twijfel even navragen of een hartje met koper nemen. Verdere inzetgebieden van het hartje (met of zonder koper)

Magneet hart bestellen

 

Sieraden hebben uiteindelijk dezelfde werking als het powerhart of de stripDe werking van de sieraden zal alleen wat langzamer verlopen.  Het hart en de strip kunnen "daar waar het pijn doet" geplaatst worden.