Carriere met Energetix

 

Met de verkoop van ENERGETIX magneet sieraden kun je snel en flexibel een aantrekkelijk inkomen verdienen. Parttime of fulltime. Geweldig leuk werk en stijlvolle producten. Profiteer van 2 groeimarkten: Wellness en Beauty.

 

ENERGETIX Bingen AG

Is de absolute marktleider ter wereld in de directe verkoop van magneet sieraden. Miljoenen klanten waarderen de stijlvolle schoonheid van de ENERGETIX magneet sieraden. Daarnaast vertrouwen ze op de weldadige kracht van de magneten en ervaren een verbeterd gevoel van welzijn en ontspanning – zoals dat overigens al duizenden jaren in bepaalde delen van de wereld heel normaal is.

 

Welkom in een professioneel, vriendelijk en succesvol team

Graag leggen wij je persoonlijk uit hoe je succesvol kunt worden als distributeur van ENERGETIX magneet sieraden. De trendy magneet sieraden van ENERGETIX zijn eenvoudig te presenteren en bieden je geweldige verdienkansen. Jouw directe inkoopkorting kan al snel oplopen van 20% tot 40%, zodat je een meer dan modaal inkomen kunt verdienen. Je bent je eigen baas en bepaalt dus helemaal zelf wanneer je wilt werken en hoeveel tijd en inspanning je wilt investeren in de opbouw van jouw eigen succesvolle bedrijf. In ieder geval mag je van ons alle denkbare ondersteuning verwachten. Wij geven onze ervaring graag aan je door. Wij noemen dat team spirit.

 

Een eigen team bouwen - Een carrière zonder limiet

Je wordt succesvol door de ENERGETIX magneet sieraden simpelweg enthousiast te verkopen. Wij doen dat zelf ook met veel plezier. Maar … je zult een werkelijk indrukwekkende carrière maken door je eigen team te bouwen en jouw teamleden te leren hoe ze net zo succesvol kunnen worden als jij. Ongeacht jouw achtergrond, leeftijd of ervaring is dit werkelijk bereikbaar voor iedereen met de juiste inzet en motivatie. Wij helpen je op te starten met persoonlijke en zakelijke adviezen, belangrijke tips en trainingen. Je zult onder de indruk zijn van de warme, collegiale sfeer tussen de ENERGETIX distributeurs onderling, de verdienmogelijkheden én vooral van de enthousiaste en vaak dankbare reacties van jouw klanten over de ENERGETIX magneet sieraden.

 

Kortom, wij bieden je de kans op een vol en prettig leven. Een eigen bedrijf, een carrière met eindeloze groeikansen. Wij helpen je al jouw dromen en wensen te vervullen. "May the dreams of your past be the reality of your future."

 

Wij komen graag in contact met mensen die de kans om hun dromen waar te maken niet willen laten lopen

Je werkt graag met mensen en kunt mensen enthousiast maken?

Je bent bereid om te leren en hebt een positieve instelling?

Je wilt wat moois voor jezelf opbouwen (deeltijd of voltijd) en bent een doorzetter?

Je bent vastbesloten om jouw dromen waar te maken?

En je bent eraan toe om niet langer af te wachten wat de toekomst je mogelijk gaat brengen, maar kiest ervoor om actief jouw eigen leven vanaf nu vorm te geven?

Je weet dat iedere reis begint met een eerste stap, want anders kom je nergens.